Brugklastraining

GO!

Een training die precies dát extra’s biedt waar jij en je kind behoefte aan hebben. Want nu heb je ervaren, dat het toch niet niks is die overstap naar de middelbare! En jullie zijn niet de enigen, want voor velen blijkt deze overgang de grootste in de hele schoolloopbaan te zijn. Die nieuwe school, met nieuwe klasgenoten en docenten. Daar zijn de meeste kinderen misschien al wel aan gewend. Maar…Al die dingen waar je als brugklasser aan moet denken en dan ook nog dat vele huiswerk!

Hoe krijg je het allemaal goed georganiseerd en op tijd af (agendavoering, planning, motivatie en concentratie spelen hierbij een rol). Een proefwerk leren… Hoe pak je dat aan? Wat is jouw leerstijl? (hoe leer je eigenlijk?) Wat gaat er al goed en wat kun je nog verbeteren? Wil je antwoord op deze en andere vragen? En kun je wel een steuntje in de rug gebruiken, als kind, maar ook als ouder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In drie bijeenkomsten van 1½ uur besteden wij aandacht aan bovengenoemde punten. Aan het einde van iedere bijeenkomst nodigen we de ouders in het laatste kwartier uit om zelf te ervaren wat er zoal geleerd is en geven we tips mee voor thuis. Op deze manier krijg je als ouder ook handvatten om je kind thuis goed te kunnen begrijpen en begeleiden.
bijna

Interesse gekregen!? Je bent van harte welkom op onze informatieavond in de vorm van een proeftraining om samen met je kind te komen ervaren hoe je je als brugklasser soms voelt én de mogelijkheden te ontdekken die jullie ter beschikking staan om hier iets mee te doen. Geen saaie avond dus! Want naast informatie over de inhoud en opzet van de training gaan we vooral ook dingen dóen! Tot slot is er voldoende tijd ingeruimd om vragen te stellen. Voor de proefles vragen wij een kleine bijdrage van € 7,50 voor u én uw kind samen.

Datum: na de zomervakantie start er weer een groep
Plaats: B.s. De Kleine Akkers Goirle
Kosten: 99 euro voor een groepstraining*.

Meld je wel even aan! Dat kan via deze site of door te bellen met 013-8221919 of 06-44213477

* Deze training kan ook individueel of in tweetallen gegeven worden. Hiervoor gelden andere tarieven.

Back to Top